O NAMA       NAŠ TIM       PROJEKTNI BIRO

Ukratko o delatnosti, nastanaku i razvoju


Agencija za projektovanje, inženjering, konsalting i nekretnine PROJEKTINŽENJERING Niš, sa poslovnim sedištem u Nišu, je registrovana od strane Agencije za privredne registre Republike Srbije u Registru privrednih subjekata broj BP 82725/2008 od 09.06. 2008. godine.


Osnivač i vlasnik Agencije Dragan Zlatkov, dipl. inž. građ, je u poslu izvođenja, projektovanja, nadzora i inženjeringa od 1983. godine. Magistar je tehničkih nauka, a trenutno radi na završetku doktorske disertacije.


Kao odgovorni projektant konstrukcije preko Instituta za građevinarstvo i arhitekturu Građevinsko-arhitektonskog fakulteta u Nišu, gde je zapošljen kao asistent, kao saradnik drugih renomiranih projektnih organizacija, a sada i kao vlasnik PROJEKTINŽENJERINGA, projektovao je veliki broj objekata, čija bruto površina prelazi 1.000.000 m2, od kojih je većina izvedena ili je njihovo izvođenje je u toku.


Agencija raspolaže stručnim i iskusnim kadrovima sa značajnim iskustvom, položenim stručnim ispitom i odgovarajućim Licencama i referencama u oblasti arhitektonskog projektovanja i posebno u oblasti projektovanja i izvođenja konstrukcija, ali i vrlo kvalitetnim i ambicioznim mladim kadrovima.


Osim projektovanja, Agencija se bavi i vođenjem stručnog nadzora na izgradnji objekata i pružanjem ostalih inženjering i konsalting usluga na realizaciji investicionih projekta.


Agencija PROJEKTINŽENJERING pored vlasnika mr Dragana Zlatkova trenutno zapošljava još četiri diplomirana inženjera građevine, četiri diplomirana inženjera arhitekture, jednog inženjera građevine i jednog inženjera elektronike, a u zavisnosti od obima posla angažuje i veći broj spoljnih saradnika.


Agencija za projektovanje, inženjering, konsalting i nekretnine

PROJEKTINŽENJERING

Cara Dušana 90-92, mezanin, lokali 9 i 10, Niš